Aanleg


Ieder aan te leggen project is voor ons van belang. We starten dan ook met een adviesgesprek waarin we het wensenlijstje van de klant proberen duidelijk te krijgen.

 
Of dit wensenlijstje nu te maken heeft met het plaatsen van een nieuwe schutting of het aanleggen van een gehele nieuwe tuin: we geven het onze volle aandacht. Na dit gesprek wordt er speciaal voor u een schetsontwerp gemaakt, indien van toe- passing. Aan de hand van uw bevindingen wordt er een definitief ontwerp gemaakt en een daarop volgende offerte wordt hierop gebaseerd.

 
U kunt het gehele traject aan ons overlaten. Zo worden we regelmatig ingezet voor kleine maar ook voor grote veelomvattende projecten.

Onderhoud


Na de aanleg van uw tuin wilt u er zo lang mogelijk van genieten. Het is dan ook belangrijk dat uw tuin regelmatig onderhouden wordt. Wij ondersteunen u hier graag bij.


 

Veel klanten kiezen ervoor om vaste afspraken met ons te maken op het gebied van onderhoud. Zo geven wij in veel gevallen uitsluitend een winter- of zomerbeurt, om u zodoende het grote werk uit handen te nemen. Voor deze beurten hanteren we vaste prijzen, die wij op voorhand duidelijk met u communiceren.


 

Steeds vaker viert men een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, thuis. Juist dan is het van belang dat uw tuin er perfect bij ligt. Ook deze eenmalige onderhoudsbeurten voeren wij graag voor u uit.


Bestrating


Het aanleggen van een tuin is meer dan het zetten van planten. Het bepalen van de juiste lijnen en het aanleveren van ideeën zijn onze specialiteiten. De bestrating is, zoals wij het altijd zeggen; het geraamte van uw tuin.


 

De juiste bestrating bepaalt een groot gedeelte van de inrichting. Door dit geraamte in uw tuin aan te vullen met de juiste planten en ornamenten zorgen wij voor een kloppend geheel, zoals u het wenst.


 

Vanzelfsprekend staat u aan het roer. Wij werken volgens een door u gekozen werkwijze en komen tot een eindresultaat, geheel naar uw wensen.


Ontwerp


Wij kunnen u perfect helpen met het ontwerpen van uw tuin, van welke tuin u ook droomt. Samen bespreken we met u welke bomen, planten en bloemen u aanspreken. Verder nemen we samen met u door welke materialen en kleuren u aanspreken en wat voor functie de tuin gaat krijgen.


 

Met uw input gaan we vervolgens aan de slag, doormiddel van een creatieve tekening ziet u het ontwerp.


 

Voor elke woning of bedrijfspand kunnen wij een tuinontwerp realiseren. Het advies dat wij geven op het gebied van tuinontwerp is één van onze kwaliteiten. Wij vormen uw aanspreekpunt en regelen het traject voor u, van a tot z.